Schoonmaakmedewerker

Doordeweeks werk ik van zes tot acht, twee uur per dag. Ik vind schoonmaken een relaxte baan. Ik werk zelfstandig en in mijn eigen tempo. Met mijn collega's heb ik een leuk contact. Deze baan past goed bij mij en bij mijn leven.

Glazenwasser

Als glazenwasser kom ik overal. We werken vaak buiten, hoog in de lucht met de gondel of 'ladderen' in de stad. Voor mij zijn dat gewoon leuke uitstapjes. Je ziet allerlei werkplekken van dichtbij. Ja, ik zie mezelf wel oud worden in dit beroep.

Schoonmaakmedewerker food

Samen met twee collega's houd ik een keuken schoon in de vleesverwerkingindustrie. Het is flink aanpakken, want als we beginnen ziet het er niet uit. Maar als ons team klaar is, glimt de hele ruimte weer als nieuw. Je hebt echt eer van dit werk.

Schoonmaakmedewerker zorg

De Intensive Care van Erasmus MC is een leuke werkomgeving. Ik kan hier zelf mijn tijd en werkzaamheden indelen, als het werk maar gebeurt. Ik ben een echte schoonmaakfreak, vooral dweilen vind ik heerlijk. Deze baan is me dus op het lijf geschreven.

Staf / management

Een mooie klant in mijn district is Rotterdam Airport. Ik ben eindverantwoordelijk voor een schone luchthaven. Daarbij kan ik voor honderd procent rekenen op een betrokken team: we zijn pas klaar als het gebouw helemaal schoon is. De opdrachtgever waardeert dat enorm.

Objectleider

Als objectleider geef ik leiding aan een leuk team van schoonmaakmedewerkers en ben ik het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Een leuke, verantwoordelijke baan waar ik prima op mijn plek zit! 

Vind vacaturesVandaag hebben we 130 vacatures

De nieuwste vacatures

Werken in de schoonmaak

Van schoonmaken tot specialistische reiniging

Bij Gom werk je bij een professioneel schoonmaakbedrijf, samen met 9.000 andere medewerkers. Van allround schoonmakers tot glazenwassers en gevel-, vloer-of dieptereinigers. En van voorvrouw- of man tot objectleider, rayonleider of coördinator. Je kan worden ingezet voor schoonmaakwerk in onder meer kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen, vakantieparken of de voedselindustrie. Daarbij werk je met revolutionaire schoonmaakformules en vernieuwende technieken. Maar bij Gom doe je meer dan alleen schoonmaken...

Contact

We helpen je graag verder

Label bij afbeelding

Door werkenbijgom.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen