Leren bij Gom

Introductietraining

Als nieuwe medewerker bij Gom, volg je eerst een introductietraining. Je krijgt een instructie over de werkzaamheden die bij jouw taak horen. Je leert ook hoe je deze werkzaamheden op een gezonde manier uitvoert, waar je allemaal op moet letten en ook hoe wij willen dat je omgaat met onze klant. Niet met je neus in de boeken maar meteen in de praktijk. Jouw leidinggevende helpt je hierbij.

Opleiding

Schoonmaken is een vak. Een vak dat je kunt leren.

Bij Gom werken allemaal vakmensen. Onze schoonmakers kennen de technieken, de materialen en de middelen waarmee ze werken. Ze weten wat schoon is. Hoe het schoon wordt. En dat onze klant ziet en voelt dat het schoon is. Zo geven wij anderen een goed gevoel. Een welkom gevoel!

 

Basis vakopleiding

Om het schoonmaakvak écht te leren, volg je onze basisvakopleiding. Na deze opleiding weet je nog beter wat je schoonmaakt, hoe je schoonmaakt en waarom je op die manier schoonmaakt. Je leert het vak direct van onze eigen specialisten. Het diploma dat je krijgt, is geldig voor de hele schoonmaakbranche. Een bewijs van jouw vakmanschap!

Verder leren?

Wanneer je verder wilt leren in het schoonmaakvak dan kan dat ook bij Gom. Wij bieden verschillende opleidingen en trainingen die je helpen om je verder te ontwikkelen. Dit kan in je eigen functie zijn of juist voor een andere functie. Wil je bijvoorbeeld specialist worden of leidinggevende? Dan bieden wij je een speciaal programma aan dat je helpt bij jouw ontwikkeling. Wij werken hiervoor samen met verschillende bedrijven zoals SVS-opleidingen. SVS is al jarenlang hét opleidingsinstituut voor onze branche.
Label bij afbeelding

Door werkenbijgom.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen