Over Gom

Werken bij Gom

Ons schoonmaakbedrijf onderscheidt zich door medewerkers die werken volgens het principe van hostmanship. Hostmanship is de kunst om opdrachtgevers het gevoel te geven écht welkom te zijn. Je neemt initiatief en vertelt jouw ideeën over hoe we onze klant nog beter van dienst kunnen zijn. Onze klanten weten dit en vertrouwen op ons. Ze werken graag met ons samen en dat maakt jouw werk leuker!

Hostmanship is een houding die we ook intern doorvoeren. Als medewerker van Gom kun je rekenen op een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het schoonmakers- en glazenwassersbedrijf. Je krijgt de kans te groeien in het vak. Zodra je bij ons gaat werken, start je met een ontwikkeltraject. Door opleidingen, praktijkopdrachten en begeleiding op de werkvloer word je optimaal toegerust voor je functie. Dat geldt voor alle niveaus, van schoonmaakmedewerker tot en met topmanager. Tenslotte besteden wij veel aandacht aan het creëren van een goede werksfeer en hebben wij aandacht voor je persoonlijke situatie en gezondheid.

Een baan in de schoonmaakbranche

Als groot schoonmaakbedrijf helpen wij mee om onze branche te verbeteren. De laatste jaren is de branche professioneler geworden. Dit komt doordat werkgevers en werknemers hier samen hard aan werken.

Als werkgever zijn wij aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB). De werknemers worden vertegenwoordigd door organisaties FNV Bondgenoten en CNV vakmensen. De RAS (Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche) zorgt er verder voor dat de afspraken die werkgevers en werknemers met elkaar maken ook worden nagekomen.

Gom is onderdeel van Facilicom

Gom is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Gom is in 1966 opgericht en onderdeel van Facilicom Services Group. Facilicom is een facilitaire dienstverlener met ruim 31.000 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Engeland en Frankrijk. Met onze bedrijven Trigion Beveiliging, Prorest Catering, Facilicom Facility Solutions, Axxicom Thuishulp en Breijer Bouw en Installatie maken we het verschil in facilitaire dienstverlening. Facilicom is een ambitieus en groeiend familiebedrijf met grote toekomstplannen. Om onze ambities te realiseren zijn we op zoek naar mensen die óók het verschil willen maken. Wij zijn dus op zoek naar jou!

Label bij afbeelding

Door werkenbijgom.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen